fbpx

Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores websteds adresse er https://underfund.dk

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på dinmagiskehjerne.dk er:

Underfund, Gl. Viborgvej 90, 8920 Randers, nv, cvr nr. 37213829

Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor?

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos underfund.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Underfund indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Benytter kontaktformularen på siden

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand.

Vi har vores hjemmeside hos UnoEuro , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata, som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i UnoEuros datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse: info@underfund.dk

Kom foran i køen til spændende kurser!

Vi udbyder løbende nye kurser, som alle har et begrænset antal pladser.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev – sikrer du dig at få besked som en af de første.

Vi hader spam og sender kun nyhedsbreve ud, når vi har noget på hjerte.

Det kan være spændende faglige nyheder, artikler eller kursusopslag.

Tak for din tilmelding, du modtager nu en mail hvor du skal bekræfte din tilmelding